065

Wie zijn wij,

 

Je kan niet van elk kind een ster maken, maar je kan ze wel allemaal laten schitteren!                       

 

 

Dit is wie we zijn!

Ik ben Kathy, 36 jaar. Wij wonen hier met 3 personen: ikzelf, mijn man Dave en onze dochter Maaike van 11 jaar. Al van jonge leeftijd voel ik mij geroepen om te zorgen voor kindjes en om met hen te spelen. Na vele jaren heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om te doen wat ik graag doe. Een kleine groep kinderen in een huiselijke sfeer ontvangen.

Ik ben aangesloten bij de dienst OCMW Temse. De dienst is erkend en gesubsidieerd door Kind&Gezin. Het tarief wordt berekend naargelang uw inkomsten.

Ons huis is ingericht voor de kindjes zodat wij voldoende speelruimte hebben. Er is een aparte kamer volledig ingericht als slaapruimte voor de kindjes. We beschikken ook over een tuin en terras waar de kindjes bij mooi weer kunnen spelen. Er is nauw gelet op de veiligheid van het kind zodat zij zeker in een veilige omgeving terecht komen. Ook zijn er voldoende veiligheidshekjes voorzien.
Wij hebben 1 poes genaamd Meneertje en 2 zijdehoen kippen. Deze zullen ten allen tijden afgezonderd worden van de kinderen.

Bij mij in de opvang ben je altijd welkom! Met heel veel liefde zal ik voor je zorgen. Je mag hier spelen, eten, slapen, vriendjes maken en nog veel meer. Je mag hier vooral altijd zijn wie je bent, want JIJ BENT UNIEK! Ik leer jou samen te spelen en te delen. Ik leer jou de kleuren en te knutselen. Wat ik graag doe? Dat is heel veel geven... 1000 kusjes, 1000 knuffels!

to top button